Welkom bij de Stichting Sportief Nieuwleusen    

    Organisatie van de jaarlijkse Avond4daagse Nieuwleusen         Inschrijven voor de Avond4daagse 2024 kan tot en met woensdag 1 mei.
Daarna kan inschrijven enkel nog op de avond zelf bij de starttafel.
Lopen met je klas? Schrijf je dan in via school!

Inschrijven voor de Avond4daagse kan via onderstaand formulier. Inschrijven kan voor alle 4 de avonden of voor bijvoorbeeld één of twee avonden.
Wanneer je je inschrijft en de betaling is voldaan, ligt je startkaart vanaf de eerste avond voor je klaar bij de starttafel. Inschrijven kan tot en met woensdag 1 mei. Na inschrijving en betaling, ontvang je per mail je startnummer.

Ná woensdag 1 mei is inschrijven enkel nog mogelijk bij de starttafel op de avond zelf. Inschrijvingen die na deze datum
binnenkomen, nemen wij niet meer in behandeling.


Onderstaand inschrijfformulier is NIET bedoeld voor de groepen van scholen. 
Leerlingen die samen met hun klas willen lopen, kunnen zich via school inschrijven. Wij hebben hierover contact met de scholen.
Mocht je te laat zijn met opgeven via school, dan kun je je via onderstaand formulier alsnog individueel inschrijven (uiterlijk 1 mei) en krijg je een eigen startkaart. Je mag dan natuurlijk gewoon met je eigen klas meelopen. Vergeet dan niet iedere avond zelf je eigen startkaart op te halen en in te leveren. Je dient dan na afloop van de Avond4daagse ook zelf je eigen medaille op te halen bij de starttafel. Leerlingen die zich via school hebben ingeschreven, ontvangen hun medaille via school.

Inschrijfkosten 
De inschrijfkosten voor 2024 zijn als volgt en gelden enkel bij inschrijving uiterlijk 1 mei 2024:

                                         Individuele inschrijving                       p.p € 5,00  (voor 2 t/m 4 avonden) inclusief medaille

Groepen v.a. 10 personen                  p.p € 4,50  inclusief medaille 

Deelname 1 losse dag                       p.p € 4,00  inclusief medaille

Bij inschrijving op een avond4daagse-avond zelf wordt € 0,50 p.p. extra in rekening gebracht.

Betaling 
Je inschrijving is geldig als je onderstaand formulier invult en wij het inschrijfgeld hebben ontvangen. Het inschrijfgeld ontvangen wij graag 
uiterlijk 3 mei op ons IBAN-nummer NL91 RABO 0112 3508 01 t.n.v. Stichting Sportief Nieuwleusen, o.v.v. je voor- en achternaam.
Na betaling ontvang je per mail een bevestiging en startnummer.

Na 1 mei kun je je alleen nog inschrijven op de avond zelf bij de starttafel. Gelieve contant en met gepast geld betalen.

Meelopende ouders/begeleiders

Op de kleuteravond (donderdagavond 16 mei - groepen 1 en 2 van de scholen) mag indien gewenst max. één ouder per kleuter gratis meelopen. Deze ouder hoeft zich niet in te schrijven. 

Ouders/begeleiders die op de andere avonden niet als begeleider staan ingepland maar wel mee lopen, zijn betalende deelnemers en schrijven zich wel dus in (en ontvangen dus ook een medaille)! Per 6 kinderen mag één gratis begeleider meelopen! Belangrijke informatie voor meelopende ouders/begeleiders vind je onder het kopje 'Een veilige Avond4daagse' op deze website.

 


LET OP: Na het insturen van bovenstaand formulier, ontvang je niet automatisch een bevestiging van inschrijving. Een bevestiging en het startnummer worden handmatig verstuurd, wanneer wij de betaling tijdig ontvangen hebben. Zonder betaling, verstrekken wij geen startnummer en kunnen wij helaas geen medaille bestellen / verstrekken.