Welkom bij de Stichting Sportief Nieuwleusen    

    Organisatie van de jaarlijkse Avond4daagse Nieuwleusen         
Over ons:
De Stichting Sportief Nieuwleusen

Sinds 2022 heeft het vorige bestuur - dat bestond uit Karla Vogelzang, Edwin Brinkman en Frea Prins - het stokje overgedragen aan een nieuwe generatie. Het bestuur van de Stichting Sportief Nieuwleusen bestaat sinds 2022 uit:

Anouk Bouwman,
Charissa Schrooten
Kristel van den Berg

Wij organiseren samen met vele vrijwilligers, sponsoren en de scholen uit Nieuwleusen de jaarlijkse avond4daagse.

Wil je ons ook helpen? Eén of meerdere avonden ondersteuning bieden als vrijwilliger? Heb je leuke ideeën?
Neem dan vooral contact met ons op! Mail naar info@avond4daagsenieuwleusen.nl


Historie
Nadat in 2004 de toenmalige organisator van de wandelvierdaagse, de heer Hartman, aankondigde er mee te stoppen, hebben Voetbalvereniging USV en Sportcentrum Helios het initiatief genomen samen de organisatie op te pakken. USV ging in haar vrijwilligersbestand zoeken naar personen die bereid waren om mee te helpen dit jaarlijks terugkerend evenement tot een groot succes te maken. Deze vrijwilligers werden gevonden en in 2005 werd  door Helios “Stichting Sportief Nieuwleusen” opgericht met in bestuur Marjorie Borger en Donald Groels.

Een grote groep vrijwilligers uit het dorp heeft vervolgens 10 jaar lang met heel veel plezier en toewijding de organisatie van de Avond4daagse in Nieuwleusen op zich genomen. In 2014 droeg het toenmalige bestuur het stokje over aan Karla Vogelzang, Edwin Brinkman, Frea Prins en Agnes Jans. In 2022 gaven zij het stokje weer door aan het huidige bestuur van de stichting.